• Dress-shirts
  • Dress-shirts
  • Dress-shirts
  • Dress-shirts

Dress-shirts

Bij Maison Louis geloven wij dat er voor iedere man een perfect passend dress-shirt te vinden is dat aan diens wensen voldoet. Daarom bieden wij van verschillende merken (Eton, John Miller en Olymp) dress-shirts aan in de meest uiteenlopende pasvormen en in de maten 38 tot en met 46.

Bovendien staat ieder merk, met zijn karakteristieke eigenschappen, op zichzelf weer voor een heel ander modebeeld. Zo staat het strijkvrije Olymp-hemd voor duurzaamheid en een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, terwijl het eveneens strijkvrije Zweedse Eton-shirt staat voor pure luxe en draagcomfort. Zoekt u naar een dress-shirt dat zowel gekleed als sportief goed te dragen is? Dan is het modieuze John Miller-hemd iets voor u.

Door ons uitgebreide voorraadprogramma in standaardshirts, dat bovendien wekelijks wordt aangevuld, zult u niet snel teleurgesteld worden als u een goed passend uni-shirt zoekt. Daarnaast hebben wij ieder seizoen weer een nieuwe collectie hemden van alle drie de merken. Door de vroege leveringen en meerdere tussencollecties hebben wij altijd wel iets nieuws in huis voor u.

Ook voor maatwerk bent u bij Maison Louis aan het juiste adres. Zowel van Eton als van John Miller kunnen wij een hemd voor u laten maken dat aan uw unieke eisen voldoet.