Winkelwagen
Menu
Filters
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Onze collega Rob Cremers met pensioen

Onze collega Rob Cremers met pensioen

Vanaf 2013 was Rob Cremers in dienst bij Maison Louis. Nu kan hij genieten van zijn pensioen.

“Met goede moed en veel gedrevenheid in mij heb ik op 60 jarige leeftijd de stoute schoenen aangetrokken en bij Maison Louis in Maastricht langsgegaan om te kijken of ik daar aan de slag kon.”


Afkomstig uit een echte winkeliersfamilie uit Reuver, waar zowel moeder als vader een eigen winkel hadden, ben ik echt opgegroeid tussen de bedrijvigheid van de detailhandel. Na zelf enige tijd een drogisterij gehad te hebben, net zoals moeders vroeger, heb ik op relatief latere leeftijd de overstap gemaakt naar de herenmode. Iets wat altijd al een van mijn passies was.
Voor meer dan tien jaar heb ik toen voor de herenmodewinkel, ‘Setpoint’ in Eindhoven met veel plezier gewerkt. Toen deze in 2013 plots ging stoppen en ik dus werkeloos werd was dit wel even schrikken, dit temeer omdat ik toen ook al net de zestig voorbij was. Maar met goede moed en veel gedrevenheid in mij heb ik de stoute schoenen aangetrokken en bij Maison Louis in Maastricht langsgegaan om te kijken of ik daar aan de slag kon. De klik met het bedrijf en de eigenaren was al snel daar en ik kon beginnen.
Dat Maastricht zijn reputatie als modestad wel waarmaakt werd mij al snel duidelijk. Dat de klanten zelf ook vaak echt geïnteresseerd zijn in mode en het dus leuk vinden om door mij geënthousiasmeerd te worden over onze collectie is dan ook een van de leukste aspecten voor mij van werken bij Maison Louis. Nu ik met pensioen ga zal ik het vak zeker missen, maar "niks hoeven" is ook mooi. Het is goed geweest en ga genieten van de tijd die komen gaat.

Rob zal tijd te kort komen met al zijn hobby's met daarbij zijn vrouw Tiny (links op de foto), kinderen en kleinkinderen. Wij wensen Rob dan ook veel geluk in goede gezondheid voor de toekomst. Geniet ervan!

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.