Winkelwagen
Menu
Filters
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

TEFAF Maastricht march 16 - 24, 2019

TEFAF Maastricht march 16 - 24, 2019

Beurscentrum MECC, al ruim 30 jaar de locatie van TEFAF The European Fine Art Fair, afgekort TEFAF, is een jaarlijks terugkerende tien dagen durende kunst- en antiekbeurs in Maastricht. De beurs vindt plaats in de maand maart in het Maastrichts Expositie en Congres Centrum (MECC) en wordt als toonaangevend beschouwd.

Tijdens de tien dagen durende beurs bieden internationale kunsthandelaren hun mooiste en kostbaarste schilderijen, beelden en kunstvoorwerpen te koop aan, waarvoor beursbezoekers uit de hele wereld naar Maastricht komen. Ongeveer 80% van het wereldaanbod aan oude meesters is jaarlijks te zien op TEFAF. De openingsavond is een exclusieve aangelegenheid, waarbij privé-vliegtuigen af- en aanvliegen op Maastricht Aachen Airport. Onder de bezoekers van de afgelopen jaren bevonden zich museumdirecteuren, gekroonde hoofden, oliesjeiks, internetmiljonairs en celebrities.

Veel gasten bezoeken ook de stad vanuit het MECC en genieten van de sfeer die Maastricht uitstraalt.

Zie hier een impressie van TEFAF 2018:

Divide

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.