Winkelwagen
Menu
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Kostuums & pakken

10 Producten
Aantal per pagina
Sorteer op
Filters
Filters
Roy Robson
Vanaf€ 200,00
Roy Robson
Vanaf€ 415,00
Roy Robson
€ 145,00
Roy Robson
€ 195,00
Roy Robson
€ 355,00
Roy Robson
Vanaf€ 315,00

STIJLVOLLE PAKKEN EN KOSTUUMS

Voor de serieuze gelegenheid draagt u een goed pak. Ze zijn er in verschillende merken, maten, en stijlen in de fijnste stoffen van de beste, veelal Italiaanse wevers. Tegenwoordig dragen we kostuums niet alleen meer als werkpak maar worden heren kostuums ook  tijdens evenementen en in de vrije tijd gedragen. Zowel met als zonder das, dat hangt er natuurlijk vanaf wat er gevraagd wordt.

ALLE MERKEN ONLINE KOPEN

Zo vindt u in onze winkel in de Havenstraat Maastricht een corner met het Italiaanse High-fashion merk Emporio Armani. Dit merk staat bekend om zijn, kwalitatief zeer goede pakken met een perfect draagcomfort. Het familiebedrijf Sartoria Latorre wordt geproduceerd in het zuiden van Italie en produceert alles nog in eigen beheer. In hun heren pakken staat dan ook altijd "made in Italy". Het Londonse merk Daks staat al jaren bekend om zijn mooie, klassieke kostuums. De welbekende Daks-ruit zit elk jaar in de collectie en is tijdloos geworden. Het geheim van het Duitse merk Eduard Dressler zit hem in de ontelbare hoeveelheid stappen in het productieproces die genomen worden tot het maken van en heren pak. Ze gebruiken uitsluitend hoogwaardige en excellente stoffen van de beste Italiaanse wevers als bijvoorbeeld Loro Piana en Vitale Barberis Canonico. Sinds 1922 bestaat het merk Roy Robson alweer. Van oudsher een bedrijf dat een goed heren kostuum maakt voor acceptabele prijzen in een klassieke maar zeker ook moderne snit.

GROOT AANBOD IN HEREN PAKKEN EN KOSTUUMS

Een pak of kostuum koopt u eenvoudig online in de webshop van Maison Louis. U klikt op het tabblad COLLECTIE en maakt daar de selectie kostuums. U kunt ook direct het merk kiezen door op merken te klikken. Een enorme keuze aan pakken en kostuums waaruit u kunt kiezen. Ze zijn er in diverse pasvormen; slim-fit, tailored-fit, shaped-fit of regular-fit. Afhankelijk van het merk kunnen deze benamingen verschillen.

MIX & MATCH HEREN KOSTUUMS

Broek en jasje zijn altijd in de zelfde maat bij een kostuum, maar bij Maison Louis koopt u ook gemakkelijk ONLINE een pak als mix & match. Dit betekend dat u een colbert in een andere maat kunt krijgen als de pantalon. Roy Robson en Eduard Dressler voorzien hier in. Mocht u niet zeker weten of u mix & match nodig heeft kunt u altijd ervoor kiezen een afspraak te maken voor een bezoek aan onze zaak in Maastricht. Wij adviseren u welke maat en pasvorm het beste bij u passen en kunnen gelijk kijken hoe we het pak kunnen aankleden d. m. v. bijpassend hemd en stropdas.


Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.