Winkelwagen
Menu
Filters
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Disclaimer

De op deze website getoonde informatie wordt door Maison Louis BV met constante zorg en aandacht samengesteld. Desalniettemin is het mogelijk dat informatie die op de site wordt gepubliceerd onvolledig en/of onjuist is.

Voor de prijzen die op onze website staan, geldt dat wij streven naar een zo zorgvuldig mogelijke weergave van de realiteit en de bedoelde prijzen. Fouten die daarbij ontstaan en herkenbaar zijn als kennelijke programmeer- dan wel typefouten, vormen nooit een aanleiding om een contract dan wel overeenkomst met Maison Louis BV te mogen claimen of te veronderstellen.

De website en alle onderdelen daarvan, met uitzondering van bepaalde links, zijn eigendom van Maison Louis BV. Het is niet toegestaan om de website of gedeelten daarvan openbaar te maken, te kopiëren, te hergebruiken of op te slaan zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Maison Louis BV.

Op onze website staan links die leiden naar websites van derden. Deze sites zijn bedoeld ter informatie en zijn geen eigendom van Maison Louis BV. Maison Louis BV kan daarom geen enkele garantie geven ten aanzien van juistheid van deze links of enig ander aspect van de informatie op de websites van derden. 

Maison Louis respecteert uw privacy. Alle door u verstrekte persoonlijke gegevens blijven daarom vertrouwelijk. De gegevens kunnen worden gebruikt om u op de hoogte te houden van ontwikkelingen binnen Maison Louis, zoals events, aanbiedingen, collecties of exclusieve rechten. Verzamelde gegevens zullen nooit worden uitgeleend, verhuurd of verkocht. Ook worden uw gegevens niet verstrekt of openbaar gemaakt aan andere partijen dan Maison Louis. Door u verstrekte informatie zal met de grootst mogelijke zorg worden behandeld.

We gebruiken uw IP-adres voor bezoekersherkenning en voor administratieve doeleinden van de website. Uw e-mail adres en/of IP-adres zullen nooit aan derden worden verstrekt, uitgezonderd wanneer Maison Louis hiertoe bevel ontvangt van bevoegde autoriteiten.


Deze disclaimer wordt beschouwd als deel van de internetpublicatie betrekking hebbend op deze website. Wanneer bepaalde uitingen op deze website incorrect zijn en/of in strijd zijn met de wet, heeft dat geen effect of invloed op andere uitingen elders op deze website gedaan. Mocht deze disclaimer wijzigen, dan vindt u de meest recente versie van de disclaimer van op deze pagina.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.