Winkelwagen
Menu
Filters
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

 • Maison Louis
 • Maison Louis

  Adresgegevens

  Havenstraat 8-12
  6211GJ Maastricht

  Telefoonnummer: +31 (0) 43 321 3000
  Klik hier voor een routebeschrijving

  Openingstijden

  Maandag 13:00 - 18:00
  Dinsdag 09:30 - 18:00
  Woensdag 09:30 - 18:00
  Donderdag 09:30 - 18:00
  Vrijdag 09:30 - 18:00
  Zaterdag 09:30 - 17:00
  Zondag 12:00 - 17:00

  Onze winkel is open van maandag tot en met zondag.

  25 en 26 december zijn wij gesloten!

  1 januari zijn wij gesloten!

  Tijdens Carnaval 12 en 13 februari zijn wij gesloten!

  31 Maart (Pasen) zijn wij gesloten!

  1 april geopend van 13 - 17 uur!

  27 april, Koningsdag, geopend van 12 - 17 uur!

  9 mei Hemelvaartsdag, geopend van 12 - 17 uur!

  Zondag 2 juni zijn wij gesloten vanwege "De Internationale Reuzenstoet"
  Winkel

  In 1879 begon de Maastrichtse Louis Foijer op 23-jarige leeftijd met het verkopen van confectiekleding. Zijn Maison Louis staat vandaag de dag nog steeds als een huis. Nu, is er van alles veranderd natuurlijk, daar ook Maison Louis met de tijd moet mee gaan. Een shop-in-shop van Paul & Shark, één van de grootste in de Benelux! En een afdeling vrije tijdskleding met Mantels, jassen en regenjassen. Er is veel veranderd in de loop der jaren, maar datgene waar wij voor staan is altijd hetzelfde gebleven; goed en eerlijk advies, perfecte kwaliteit, klantvriendelijkheid en service. Dat zijn de pijlers waar wij nu nog steeds op bouwen. Gelegen in het hartje van het mooie Maastricht, direct aan de oevers van de Maas. Veel van onze klanten gaan er vaak een weekendje op uit en doen dan gelijk onze zaak aan.

  Bij Koninklijke beschikking Hofleverancier

  Sinds 1989 is Maison Louis Hofleverancier, en dat zijn wij met trots! Voordat een onderneming überhaupt in aanmerking komt voor het Hofleverancier-schap, moet de zaak al minimaal honderd jaar bestaan en van onberispelijk gedrag zijn en bovendien kunnen aantonen dat zij hun sporen hebben verdiend in hun omgeving gedurende vele jaren. Wordt het predicaat aan een onderneming toegewezen dan is dit geldig voor 25 jaar waarna het bedrijf weer helemaal onder de loep wordt genomen om te controleren of het nog altijd het predicaat waardig is. Maison Louis draagt het predicaat met trots, het bekende wapen hangt dan ook direct boven onze entree.   Compleet gekleed door professionals

  Maison Louis heeft uitermate deskundige adviseurs in dienst die precies weten welke kleding bij u past en hoe deze hoort te zitten. Zij hebben jaren ervaring in de mannenmode en geven gedegen maar vooral eerlijk advies. Mannen willen niet te vaak passen, liefst helemaal niet... Dat weet Maison Louis uiteraard, vandaar dat wij de heren direct de juiste maat geven, dat spaart tijd en werk. Door het enorme assortiment mannenmode zijn wij in staat u van top tot teen aan te kleden zodat maar naar één zaak hoeft te gaan. 


  Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.