Winkelwagen
Menu
Filters
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Betaling

Betaalinformatie

U kunt bij Maison Louis op diverse manieren online betalen. Welke manier voor u de beste is bepaald u helemaal zelf. Mocht u er zelf niet uit komen kunt u ons natuurlijk altijd even bellen. 

Heeft u vragen over uw online-betaling? Dan kunt u het beste contact met ons opnemen. 

Dat kan 7 dagen per week: 

  • Maandag van 13:00 uur - 18:00 uur 
  • Dinsdag t/m vrijdag van 09:30 - 18:00 uur
  • Zaterdag van 09:30 - 17:00 uur
  • Zondag van 12:00 uur - 17:00 uur 

Wij streven er naar u binnen een uur te antwoorden, meestal zelfs direct! 


Informatie verschillende betaalmethoden: 

Ideal

Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk online betalen. U betaalt via de mobiel bankieren app of de internetbankieromgeving van uw eigen bank. iDEAL is namelijk een directe online overboeking van uw bankrekening naar de bankrekening van een ondernemer.
Zodra u het verschuldigde bedrag heeft overgemaakt ontvangen wij hiervan een melding, vervolgens gaan wij over tot verzenden van uw bestelling. Verreweg de meeste mensen kiezen voor het betalen via Ideal.

Creditcard

Het is mogelijk om bij ons via MasterCard / Visa online te betalen. Dit is een betaalwijze waarmee direct betaalt kan worden en waarbij de creditcardmaatschappij na een maand het bedrag bij u incasseert. Betalen met creditcard is bij ons online volledig veilig, omdat wij dit uitbesteden aan een gespecialiseerde betalingsprovider. Ook wordt bij iedere betaling een controle uitgevoerd op mogelijke fraude. Zo heeft u geen zorgen achteraf.

Betalen vanuit België 

Bancontact / Mister Cash (ING Home Pay, KBC Bank en Belfius) Betalen met Bancontact/Mr Cash is snel, eenvoudig en veilig. Het online betalen via Mister Cash verloopt in je vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van je eigen bank. Je kunt gebruik maken van deze methode, als je bankiert bij één van de volgende banken: Dexia, Fortis, ING, Fintro, KBC, CBC, AXA bank en VDK Spaarbank. Klik hier voor info.


Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.