Winkelwagen
Menu
Filters

Geselecteerde filters

  • Eduard Dressler
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

STIJLVOLLE PAKKEN, KOSTUUMS EN COLBERTS

Voor de serieuze gelegenheid draagt u een goed pak. Ze zijn er in verschillende merken, maten, en stijlen in de fijnste stoffen van de beste, veelal Italiaanse wevers. Tegenwoordig dragen we kostuums niet alleen meer als werkpak maar worden heren kostuums ook tijdens evenementen en in de vrije tijd gedragen. Zowel met als zonder das, dat hangt er natuurlijk vanaf wat er gevraagd wordt.

KWALITEITEN DIE UITBLINKEN

Eduard Dressler is bekend vanwege haar uitmuntende kwaliteiten pakken, kostuums, jasjes en colberts. Kwaliteiten die ze vaak gebruiken zijn wol, zijde, linnen, katoen en cashmere. Van klassiek tot modern zijn de pasvormen ongekend goed. Vandaar dat veel van onze klanten meerdere jasjes en/of kostuums in de kast hebben hangen

GROOT AANBOD IN HERENPAKKEN EN KOLBERTS

Een pak of kostuum koopt u eenvoudig online in de webshop van Maison Louis. U klikt op het tabblad COLLECTIE en maakt daar de selectie colberts of kostuums & pakken. U kunt ook direct het merk kiezen door op merken te klikken. Een enorme keuze aan pakken, kostuums en kolberts waaruit u kunt kiezen. Ze zijn er in diverse pasvormen; slim-fit, tailored-fit, shaped-fit of regular-fit. Afhankelijk van het merk kunnen deze benamingen verschillen.

MIX & MATCH HERENKOSTUUMS

De meeste pakken en colberts zijn ook verkrijgbaar in lengte -en kwartmaten. Broek en jasje zijn altijd in de zelfde maat bij een kostuum, maar bij Maison Louis koopt u ook gemakkelijk ONLINE een pak als mix & match. Dit betekend dat u een colbert in een andere maat kunt krijgen als de pantalon. Eduard Dressler voorziet hier in. Mocht u niet zeker weten of u mix & match nodig heeft kunt u altijd ervoor kiezen een afspraak te maken voor een bezoek aan onze zaak in Maastricht. Wij adviseren u welke maat en pasvorm het beste bij u passen en kunnen gelijk kijken hoe we het pak kunnen aankleden d. m. v. bijpassend hemd en stropdas.Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.