Winkelwagen
Menu
Filters

Geselecteerde filters

  • Sartoria Latorre
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Welkom bij Sartoria Latorre

Het kledingmerk Sartoria Latorre kan op een historie van een halve eeuw terugblikken. Naar authentiek Italiaans vakmanschap werden in het begin uitsluitend op maat gemaakte colberts en kostuums vervaardigd. In de traditie van de Napolitaanse kleermakers wordt bij Sartoria Latorre alleen gewerkt met de fijnste Italiaanse wollen stoffen. Kwaliteit en precisiewerk zijn bij Sartoria Latorre in elk kledingstuk terug te zien. Intussen zet de tweede generatie het bedrijf voort.

100% Made in Italy

De pasvorm van de kostuums en jasjes is werkelijk formidabel te noemen. Aantrekken is in de meeste gevallen kopen. Het Italiaanse vakmanschap straalt er van af en door de vele combinatiemogelijkheden van, bijvoorbeeld, de colberts zult u het vaak dragen. Wij bij Maison Louis zijn erg blij met dit gerenommeerde merk dat zijn sporen in de herenmode al lang heeft verdiend. 

Online of liever deskundig geadviseerd worden?

Een jasje of een pak online kopen vergt precisie werk daar die elk merk de zelfde pasvorm heeft. Vandaar dat wij liever zien dat u naar onze fantastische zaak, gelegen in de Stokstraat in Maastricht, komt alwaar wij u kunnen adviseren hoe het colbert of kostuum hoort te zitten en wat het beste bij u past. En onder het genot van een lekker bakje koffie hoeft passen geen straf te zijn. Wij zien u graag!

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.