Winkelwagen
Menu
Filters

Geselecteerde filters

  • Tramarossa
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Sartoria Tramarossa, de enige jeans met uw eigen initialen!

Sartoria Tramarossa in elke collectie benadrukt de kleermakersziel van het merk, de Made in Italy-traditie, de zoektocht naar luxe in het denim-kledingstuk en de steeds bredere aanwezigheid op de internationale markt.

Tramarossa-jeans worden geboren uit de selectie van steeds populairder wordende stoffen (Egyptisch katoen, denim met kasjmier, Japanse selvedges, innovatieve hi-tech vezels), met de grootste zorg in elk detail (accessoires, wassingen, prints en behandelingen), met de karakteristieke verpakking die verhoogt een unieke roeping in de jeansbroekenmarkt.

Aan dit alles voegt men innovatie toe, zoals patenten voor kledingaanpassing. Sartoria Tramarossa is in feite de enige denim ondertekend met de initialen van de drager. De initialen ontworpen door Sartoria Tramarossa zijn kleine en kostbare metalen letters die op jeans worden aangebracht. Zelfs het label aan de achterkant is handgemaakt en kan bij de meeste jeans, naar keuze, worden aangepast. U kunt kiezen uit diverse labels gemaakt van de beste leersoorten. 


"Sartoria Tramarossa is in feite de enige denim ondertekend met de initialen van de drager..."


De spijkerbroek kenmerkt zich door de verfijnde details die de jeans een uitermate luxe uitstraling geeft. U shopt Tramarossa nu al in onze winkel in de Stokstraat in Maastricht maar binnenkort ook online hier in onze store!


Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.